Thema-avond donderdag 17 mei 2018: WerkCafé en hoe vind ik een baan?

Deze avond staat in het teken hoe je je baan vind.

Voor werkzoekenden kan het lastig zijn de juiste baan te vinden. Het begint al vaak met de wirwar aan plekken waar vacatures vindbaar zijn. Online is er van alles vindbaar, er zijn bureau’s die banen aanbieden en er wordt vaak gezegd dat het vinden van een baan via een bekende goed werkt. Maar hoe hou je het overzicht en waar kun jij je het beste op richten?
Bianca ten Pas, ervaren recruiter en loopbaanadviseur (en oprichter van Werkcafé Winterswijk) neemt je tijdens deze thema-avond mee om voor jou de juiste methode te vinden. Onderwerpen als “waar vind ik de vacatures?”, “hoe werken uitzend- en detacheringsbureau’s?” en “hoe word ik gevonden door werkgevers”, worden besproken. Uiteraard is er ruimte om vragen die op jouw situatie van toepassing zijn, te stellen.

Spreekt dit onderwerp je aan? Kom dan naar de thema-avond op 19 april van Werkcafé Winterswijk. Heb je een of meerdere kennissen die ook geïnteresseerd is in dit onderwerp neem deze persoon dan gerust mee.

Mochten er minder dan 8 aanmeldingen binnenkomen, dan wordt de thema-avond afgelast! Degene die zich aangemeld heeft ontvangt, bij het aflassen van de thema-avond, een mail op maandagavond 16 april.

Zoals gebruikelijk is de entree gratis en voor een kopje koffie of thee wordt gezorgd (eventuele overige consumpties zijn voor eigen rekening).

Graag ontvangen wij een aanmelding via dit formulier of via een e-mail naar werkcafewinterswijk@gmail.com.