Thema-avond donderdag 14 juni 2018

Hoe kom ik over tijdens een gesprek met Werkcafé Winterswijk

Winterswijk –  Op donderdag 14 juni organiseert Werkcafé Winterswijk een bijeenkomst voor werkzoekenden uit Winterswijk en omgeving. De bijeenkomst begint om 19.45 uur, inloop vanaf 19.30 uur en vindt plaats bij Grand Café Willinks aan de Wooldstraat 61 in Winterswijk.  De toegang is gratis.

Tijdens een sollicitatiegesprek wilt u een goede indruk maken, maar hoe doet u dat eigenlijk en welke invloed heeft uw lichaamstaal? Heeft u wel een open houding en maakt u oogcontact met uw toekomstige werkgever?
Het zijn zaken waar u misschien in eerste instantie niet aan denkt, maar de non-verbale houding van u als sollicitant is zeer belangrijk.

Onze spreker is Roos Arends, zij is studente toegepaste psychologie en geeft ons een training.

Zij leert u hoe u uw gedrag kunt spiegelen en hoe u SOFTEN toepast. Door middel van oefeningen leert u wat de verschillende manieren van luisteren voor effect heeft op uw gezichtsuitdrukking en hoe u oordeel loos kunt luisteren naar uw gesprekspartner. Het geven van een goede presentatie of feedback wordt hierdoor makkelijker voor u. Uiteraard is er ruimte om vragen die op jouw situatie van toepassing zijn, te stellen.

Om er zeker van te zijn dat iedereen een zitplaats heeft worden belangstellenden verzocht zich aan te melden via werkcafewinterswijk@gmail.com of deze link De entree is gratis.