Thema avond: donderdag 21 september

Vanaf dit seizoen starten we niet meer om 20.00 uur maar om 19.45 uur!!!

 

We beginnen het nieuwe seizoen met netwerken. Wat is netwerken nu eigenlijk en hoe doet je dat? Er blijkt nog best vaak onduidelijkheid te zijn over wat nu precies netwerken is. Ook wordt er vaak gedacht dat netwerken alleen voor ondernemers bedoeld is. Maar netwerken kan je juist goed helpen bij het  vinden van een (nieuwe) baan.

Onze gastspreker is Norbert Mimpen. Hij is loopbaandeskundige en heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van loopbaanbegeleiding, re-integratie en individuele coaching in de profit en nonprofit-sector. Norbert Mimpen vertelt ons wat netwerken nu wel is en hoe je het kunt gebruiken in je zoektocht naar ander werk.

De gastspreker van deze avond: Norbert Mimpen.

Wil je meer weten  over  dit onderwerp en hoe je het kunt gebruiken in je  zoektocht naar (ander) werk?

Kom dan naar de thema-avond op 21 september  van Werkcafé Winterswijk.

Zoals gebruikelijk is de entree gratis en voor een kopje koffie of thee wordt gezorgd (eventuele overige consumpties zijn voor eigen rekening).

Aanmelden voor deze avond? Dat kan hier.
Nogmaals: dit seizoen begint onze avond om 19.45 uur.