Donderdag 19 januari 2017: Stichting Zwarte Cross bij Werkcafé Winterswijk

Werkcafé Winterswijk, een netwerkgroep voor werkzoekenden in Winterswijk en omgeving, organiseert op donderdag 19 januari een thema-avond.

Tijdens deze thema-avond geeft Johan Godschalk een presentatie over het werk van de stichting Pak An, een initiatief van de Zwarte Cross en Grolsch.
Pak An helpt Achterhoekers die plannen hebben om de regio te verbeteren. Bezoekers worden uitgedaagd hun ideeën voor de Achterhoek met Johan te bespreken. 

Tijdens de thema-avond hoor je hoe de stichting Pak An helpt met advies, coaching, promotie en budget. Vervolgens gaan de bezoekers sparren met Johan over de plannen die zij hebben voor de streek, zodat het een interactieve avond wordt. “Vooral ideeën van en voor jongeren tussen de 18 en 80 jaar zijn erg welkom. Samen anpakken dus”, zegt Johan Godschalk. Uiteindelijk ontstaat er bij Pak An een ideeënbank die creativiteit, innovatie, verbinding en verantwoordelijkheid stimuleert, allemaal voor de toekomst van de Achterhoek. Meer informatie vind je op www.anpakken.nl of op Facebook.

Johan Godschalk van Stichting Pak An

Johan Godschalk van Stichting Pak An

 

De bijeenkomst begint om 20.00 uur en vindt plaats bij Grand Café Willinks aan de Wooldstraat 61 in Winterswijk. De toegang is gratis.
Om er zeker van te zijn dat iedereen een zitplaats heeft, worden belangstellenden verzocht zich aan te melden.

Wil je je alvast aanmelden? Dat kan je hier doen.