Donderdag 18 mei 2017: Nieuw Werk Sectorplan Achterhoek en WerkCafé Winterswijk

Op donderdag 18 mei organiseert Werkcafé Winterswijk een bijeenkomst voor werkzoekenden uit Winterswijk en omgeving. Deze avond staat in het teken van Nieuw Werk Sectorplan Achterhoek en het TalentCenter. 

Nieuw Werk Sectorplan Achterhoek is een economische impuls voor de Achterhoek. Het plan helpt werkgevers moeilijke vervulbare vacatures in te vullen en werknemers/werkzoekenden zich te ontwikkelen in kansrijke beroepen. Talentvolle medewerkers komen, al dan niet uit een andere sector, door maatwerk scholing en begeleiding beschikbaar voor moeilijk vervulbare vacatures. Vakkrachten worden zo voor de regio behouden en het creëert beweging op de arbeidsmarkt. Daarnaast wordt er informatie gegeven over het TalentCenter. Deze biedt onder meer online testen, u kunt er uw portfolio op zetten en naar vacatures zoeken.

 

Debby Heltzel

Rigo van Raai

 

Debby Heltzel en Rigo van Raai van Nieuw Werk Sectorplan Achterhoek verzorgen deze avond. Wilt u meer weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Kom dan naar de thema-avond op 18 mei van Werkcafé Winterswijk. Uiteraard is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

De avond wordt als vanouds georganiseerd bij Grand Cafe Willinks in Winterswijk.
Vanaf 19.45 uur is de deur geopend, we starten de avond om 20.00 uur.

Om er zeker van te zijn dat iedereen een zitplaats heeft worden belangstellenden verzocht zich aan te melden. Wil je je alvast aanmelden? Dat kan je hier doen.
De entree is gratis.