Donderdag 16 maart 2017: Werkzoekend, wat kan het UWV voor u doen.

Op donderdag 16 maart 2017 hebben we weer een bijeenkomst van WerkCafé Winterswijk.

 

Veel mensen kennen het UWV als uitkeringsinstantie. Maar wat kan het UWV nog meer voor u doen?
Er was een scholingsvoucher maar komt daar een vervolg op? Hoe zit het als u een cursus wilt volgen,  vrijwilligerswerk wilt gaan doen of tijdelijk werk heeft. Wilt u ervaringen met het UWV uitwisselen, kom dan naar de thema avond op donderdag 16 maart van Werkcafé Winterswijk. Edwin van der Vliet is regiomanager bij het UWV en geeft voorlichting over diverse onderwerpen. U als bezoeker kunt eigen onderwerpen gebaseerd op de rechten en plichten rondom een uitkering inbrengen. Voel u vrij om te spreken in aanwezigheid van het UWV, deze avond heeft geen enkele negatieve consequentie voor u. Heeft u vragen, schrijf ze op en neem ze mee. Hopelijk leidt deze avond tot verbetering van de dienstverlening van het UWV.

De bijeenkomst begint om 20.00 uur en vindt plaats bij Grand Café Willinks aan de Wooldstraat 61 in Winterswijk. De toegang is gratis.

Om er zeker van te zijn dat iedereen een zitplaats heeft worden belangstellenden verzocht zich aan te melden.
.