Donderdag 16 februari 2017: WerkCafé Winterswijk

Op donderdag 16 februari 2017 hebben we weer een bijeenkomst van WerkCafé Winterswijk

Voel jij soms een lichamelijk onbalans door stress of onzekerheid? Wil jij weten hoe je hiermee om kunt gaan en hoe jij je beter kunt gaan voelen? Maak dan kennis met kinesiologie.

Kinesiologie is een therapeutische methode die onbalansen in het lichaam als gevolg van stress opspoort en de stress balanceert. Als er op fysiek of emotioneel gebied een probleem ontstaat, heeft dat uiteindelijk invloed op alle gebieden. Wil je meer weten hoe je voorkomt dat je snel moe bent, concentratie problemen krijgt, snel prikkelbaar bent  en moedeloos wordt van het eindeloos solliciteren, bezoek dan onze thema avond.

Jolanda Ludema geeft voorlichting over hoe de kinesioloog communiceert met het lichaam d.m.v. spiertesten en hoe de fysieke, emotionele en chemische problemen worden aangepakt.

Jolanda Ludema - De Intetnie

Jolanda Ludema – De Intentie

 

Uiteraard is er aan het eind volop gelegenheid om vragen te stellen.

Wij zien je graag op donderdagavond 16 februari a.s.
Zoals gebruikelijk is de entree gratis en voor een kopje koffie of thee wordt gezorgd (eventuele overige consumpties zijn voor eigen rekening).

Graag ontvangen wij een aanmelding, zodat wij er zeker van zijn dat wij voldoende koffie / thee en zitplaatsen beschikbaar hebben.

Wil je je aanmelden? Dat kan je hier doen.