Donderdag 15-09-2016: Persoonlijk solliciteren met Werkcafé Winterswijk  

Na een korte zomerstop gaan we weer aan de slag!
Op donderdag 15 september organiseren wij weer een bijeenkomst.

Tijdens deze bijeenkomst wordt een lezing gegeven over het Enneagram, een model om jouw eigen persoonlijkheid en die van een ander te ontdekken. De lezing wordt gegeven door Geert Klein Bruinink. (klik op de foto voor zijn LinkedIn profiel)

enneagram-geert-klein-bruinink

De gastspreker van deze avond: Geert Klein Bruinink

Tijdens de thema-avond word je bekend gemaakt met verschillende enneagram typen. We gaan het hebben over verschillende soorten persoonlijkheden, overtuigingen, vaardigheden, gedrag en het imago van de verschillende enneagram typen.  Ook wordt aandacht geschonken aan de waarde van het model in de maatschappij. Het ontdekken van jouw persoonlijkheid helpt jou jezelf bij toekomstige werkgevers beter te kunnen presenteren en het helpt je een baan te kiezen die bij jou persoonlijkheid past.

 

De bijeenkomst begint om 20.00 uur en vindt plaats bij Grand Café Willinks aan de Wooldstraat 61 in Winterswijk. De toegang is gratis.

Om er zeker van te zijn dat iedereen een zitplaats heeft worden belangstellenden verzocht zich aan te melden.