Donderdag 21 April 2016: Leren solliciteren? WerkCafé Winterswijk helpt!

Tijdens deze bijeenkomst vindt een forumdiscussie plaats met personen die dagelijks met werving en selectie te maken hebben. Aansluitend is er gelegenheid om te netwerken.

Tijdens de forumdiscussie worden de pannelleden onderworpen aan diverse prikkelende stellingen over solliciteren. Zij reageren vanuit hun eigen ervaring op deze stellingen. Het doel van de avond is om meer te weten te komen over hoe een selecteur omgaat met CV’s, sollicitatiebrieven, sollicitatiegesprekken, et cetera.
Naast prikkelende stellingen krijgen bezoekers van de bijeenkomst uiteraard de gelegenheid vragen te stellen aan de “panelleden” en een discussie aan te gaan over de onderwerpen uit de stellingen. Om er zeker van te zijn dat iedereen een zitplaats heeft worden belangstellenden verzocht zich aan te melden. De entree is gratis.

De bijeenkomst begint om 20.00 uur en vindt plaats bij Grand Café Willinks aan de Wooldstraat 61 in Winterswijk.