Donderdag 19 Mei 2016: Hoe verder na de zoveelste afwijzing? WerkCafé Winterswijk helpt!

Op donderdag 19 mei organiseert WerkCafé Winterswijk een bijeenkomst voor werkzoekenden uit Winterswijk en omgeving. Het thema van deze avond luidt: Hoe verder na de zoveelste afwijzing? Werkzoekenden krijgen zinvolle tips aangereikt.

Donderdagavond 19 mei zal de thema-avond gericht zijn op het ondersteunen van werkzoekenden die veelvuldig met teleurstelling te maken krijgen. Hoe ga je om met een standaard afwijzingsbrief of wat doe je als je helemaal geen terugkoppeling krijgt op jouw sollicitatie? Deze avond zal door WerkCafé Winterswijk diverse praktische tips worden aangereikt.
Om er zeker van te zijn dat iedereen een zitplaats heeft worden belangstellenden verzocht zich aan te melden.

De bijeenkomst begint om 20.00 uur en vindt plaats bij Grand Café Willinks aan de Wooldstraat 61 in Winterswijk. De toegang is gratis.