10 december 2015: De gouden sollicitatiebrief – Met gastspreker Marjel Dijk

 

Solliciteren is een vak op zich en het schrijven van een onderscheidende motivatiebrief is een kunst. Waarom wil jij die baan, hoe doe jij je werk en wat kan jij betekenen voor die organisatie… daar draait het om volgens de Golden Circle. De workshop van Marjel Dijk is een uitgelezen kans om kennis te maken met de fijne kneepjes van het toepassen van de Golden Circle op een sollicitatiebrief. De thema-avond staat in het teken van kennismaken, leren en doen.  Na afloop worden voorbeeldbrieven meegegeven.

Marjel Dijk werkt op freelancebasis voor verschillende organisaties op het gebied van duurzame inzetbaarheid op de werkvelden: talentontwikkeling, mobiliteit en vitaliteit. Als professional is zij gecertificeerd (Team)Coach op zingeving en resultaten en is zij gediplomeerd arbeidsdeskundige.

MarjelDijk

 

De bijeenkomst begint om 20.00 uur en vindt plaats bij Grand Café Willinks aan de Wooldstraat 61 in Winterswijk. De toegang is gratis.
Belangstellenden worden verzocht zich vooraf aan te melden zodat het zeker is dat iedereen een zitplaats heeft. Tevens wordt verzocht het CV mee te nemen.